DE KLUSSENDE TUINMAN VERTELT…

WIE IS DE KLUSSENDE TUINMAN?
Mijn naam is Peter Feenstra. Ik ben een 55+’er en ben gelukkig getrouwd met Ineke. We wonen sinds 2020 in de provincie Groningen. Ik groeide op in de Friese kleistreek. Al op jonge leeftijd….. -lees verder-

KLUSSEN EN TUINIEREN VOOR PARTICULIEREN
Ik ben geen zelfstandig ondernemer en sta dan ook niet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het klus- en tuinwerk dat ik voor particulieren verricht, voer ik uit op basis van de regeling dienstverlening aan huis. Meer weten? Lees dan het artikel ‘Dienstverlening aan huis‘.

KLUSSEN VOOR ONDERNEMERS EN RECHTPERSONEN
Ondernemers of rechtpersonen mogen geen gebruik maken van de regeling ‘Dienstverlening aan huis’ (zie hierboven). Toch kunnen ook zij een beroep op mij doen. Hoe dat in zijn werk gaat? Dat leest u in het artikel: ‘Bent u ondernemer of rechtsperoon?‘.

MIJN WERKGEBIED
Voorlopig beperkt mijn werkgebied zich tot de Groningse gemeente Het Hogeland. Meer informatie over deze uitgestrekte waddengemeente vindt u o.a. op Wikipedia.

TARIEVEN & ZO
Het uurtarief dat ik hanteer is afhankelijk van het soort klus en de omvang van die klus. Daarnaast maakt het verschil of u een particuliere opdrachtgever bent of dat u als ondernemer….. -lees verder-